آرشیو مهر ماه 1402

ماساژ و مطالب آموزشی ماساژ

درمان درد ها با ماساژ

۴ بازديد

درمان درد پریود یکی از مسائلی است که بسیاری از خانم‌ها در صفحات مجازی یا زمان مراجعه به پزشک مطرح می‌کنند. درد قاعدگی گاهی با درمان‌های خانگی و نوشیدن دم‌نوش‌های گیاهی کاهش پیدا می‌کند. اما گاهی درد به‌قدری شدید است که شخص باید به پزشک مراجعه کند تا علت آن مشخص شده و برای درمان اقداماتی انجام شود. اگر شما هم به دنبال درمان درد قاعدگی هستید، در این مطلب همراه ما باشید تا تمامی روش‌های کاهش درد در این دوره را ذکر کنیم.

 

اگر برای درمان درد پریودی می‌خواهید به دکتر زنان مراجعه کنید، می‌توانید از طریق وبسایت ماساژینو اقدام کنید. در ماساژینو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد.

 

درمان درد پریود

بیشتر خانم‌ها در دوره قاعدگی در ناحیه شکم، کمر، ران و سینه درد احساس می‌کنند. در طول این دوره ترشح برخی مواد شیمیایی باعث انقباض ماهیچه‌ها شده و پوشش داخلی رحم می‌ریزد. این روند دردی در ناحیه شکم و رحم ایجاد می‌کند. گاهی ممکن است درد پریود شدید شود و نیاز به درمان داشته باشد.

 

اگر درد و گرفتگی رحم خفیف تا متوسط باشد، می‌توان با درمان خانگی یا استفاده از دم‌نوش‌های گیاهی مشکل را تا حدودی برطرف کرد. اما گاهی قاعدگی دردناک باعث اختلال در فعالیت‌های روزانه شده و باید به پزشک مراجعه کرد. برخی اختلالات و بیماری‌ها می‌توانند باعث درد شدید شوند و باید برای درمان آنها اقدام کرد.

 

درمان خانگی درد پریود

اگر درد پریود خفیف تا متوسط باشد، می‌توان با درمان‌های خانگی و برخی اقدامات ساده این درد را کاهش داد. بهتر است در دوره قاعدگی برخی نکات را رعایت کنید تا این دوره با کمترین درد به پایان برسد. برخی از مهم‌ترین اقدامات برای درمان خانگی درد پریود به‌صورت زیر است.

 

۱. ورزش

ورزش منظم در کنار رعایت رژیم غذایی سالم می‌تواند به کاهش علائم پریود و درمان درد قاعدگی کمک کند. در سال ۲۰۱۶ مطالعه‌ای روی ۲۵۰ زن انجام شد. این تحقیق نشان داد، زنانی که ورزش منظم را در برنامه خود قرار داده بودند و رژیم غذایی مغذی داشتند، درد بسیار کمی را زمان پریود تجربه می‌کردند.

 

ورزش باعث افزایش ترشح اندورفین می‌شود. گاهی حتی انجام ورزش نیاز به استفاده از داروهای مسکن را کاهش می‌دهد. در دوره پریود می‌توانید فعالیت متوسطی مانند پیاده‌روی داشته باشید.

 

Exercise to treat menstrual pain

انجام ورزش‌های سبک در دوره پریود به درمان درد کمک می‌کند. به همین دلیل باید ورزش منظم را در برنامه قرار دهید.

۲. رژیم غذایی

در دوره پریود باید به برخی موارد در رژیم غذایی توجه کنید. از خوردن غذاهایی که باعث نفخ و احتباس آب می‌شوند، خودداری کنید. خوردن غذاهای زیر در دوره پریود مضر است و درد را بیشتر می‌کند.

 

غذاهای چرب

الکل

نوشیدنی گازدار

کافئین

غذاهای شور

کاهش یا عدم مصرف این غذاها به کاهش درد و گرفتگی کمک می‌کند. سعی کنید به‌جای آنها مصرف چای زنجبیل یا نعناع را بیشتر کنید.

 

رژیم غذایی باید حاوی غذاهای کم فرآوری شده و سرشار از فیبر و سبزیجات باشد. به‌عنوان‌مثال گردو، بادام و تخمه کدو سرشار از منگنز هستند و باعث کاهش گرفتگی عضلات می‌شوند. روغن زیتون و کلم بروکلی نیز حاوی ویتامین E بوده و در دوره پریود مصرف آنها توصیه می‌شود. در دوران قاعدگی آهن بدن کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل خوردن مواد غذایی حاوی آهن مانند مرغ، ماهی و سبزیجات دارای برگ سبز در این دوره مفید است.

 

می‌خوای رژیم غذایی برای کاهش درد پریود تهیه کنی؟

 

از متخصص زنان کمک بگیر.

 

مشاوره آنلاین زنان زایمان و نازاییدکتر زنان

 

۳. نوشیدن آب

نوشیدن آب در دوره قاعدگی از کم‌آبی بدن جلوگیری کرده و نفخ شکم و درد را کاهش می‌دهد. برای درمان گرفتگی عضلات بهتر است از آب گرم یا داغ استفاده کنید. مایعات داغ باعث افزایش جریان خون شده و به درمان گرفتگی کمک می‌کند. برای هیدراته ماندن بدن می‌توانید علاوه بر مصرف آب، مصرف برخی غذاها را نیز افزایش دهید. از جمله:

 

کاهو

کرفس

خیار

هندوانه

انواع توت، از جمله توت‌فرنگی و تمشک

how to reduce period pain

نوشیدن آب و هیداراته ماندن بدن باعث کاهش علائم پریود می‌شود.

۴. ماساژ

ماساژدرمانی راه‌حل بسیار خوبی برای کاهش علائم پریود است. حدود ۲۰ دقیقه ماساژ می‌تواند به درمان درد قاعدگی کمک کند. بهتر است ماساژ توسط یک شخص حرفه‌ای انجام شود تا نقاط خاص در اطراف شکم، پهلو و کمر فشار داده شود. در سبکی از ماساژ به نام آروماتراپی از روغن‌هایی معطر استفاده شده که مزایای بیشتری نسبت به ماساژ ساده دارد.